Servicii

ALT Performance este specializat in cresterea performantelor masinilor  in special prin tuning electronic ( chiptuning )
Deasemenea optimizam parametrii ECU pentru scutere, ATV-uri, motociclete, camioane, utilaje agricole si ambarcatiuni.
Mentionam ca toate softurile folosite de noi sunt realizate de către profesionisti și sunt testate in prealabil pe dyno-tester.

alt-performance-chiptuning-motocicletealt-performance-chiptuning-masini  alt-performance-chiptuning-camioane  alt-performance-chiptuning-utilaje  alt-performance-chiptuning-ambarcatiuni

Prezent pe piata din 2006, am dobandit notorietate datorita personalului calificat, dotarilor tehnice si aplicatiilor profesionale importate direct de la cei mai buni tuneri din Europa. Scopul nostru este acela de a oferi clientilor nostri produse , servicii si aplicatii de calitate, garantand pentru acestea.

Cu ce diferim fata de altii ?

Decizia luata in 2006 a avut ca target principal colaboararea cu mai multe firme de renume de pe piata externa.
Scopul colaboararii este importul aplicatiilor de chiptuning elaborate de ingineri in centre speciale cu aparate de masurare a puterii, numite „Dynotest si Engine Dyno” si oferirea in Romania a serviciului de optimizari computere auto la nivel profesional.

Colaborand cu mai multe firmei de pe piata externa, avem posibilitatea de a alege si oferii clientului final aplicatiile cele mai bune pentru diferite marci auto (multe din aplicatii sunt testate si pe bancurile de proba din Romania, unele grafice sunt disponibile pe site-ul nostru)

Softurile se modifica in functie de uzura masinii si de cerintele clientului, pentru fiecare masina in parte.
Toate aplicatiile importate sunt testate si garantate de firma noastra.

Citirea/scrierea softurilor : Din 2006 de la infiintare am inceput activitatea cu cea mai fiabila si performanta scula de chiptuning din lume marca CMD, aparatura pe vremea respectiva era compusa din trei interfete de comunicare si o cheie dongle externa, o interfata era pentru BDM iar altele doua pentru OBD linia k si CAN. In momentul de fata cele trei aparate si cheia dongle sunt incorporate in una singura sub denumirea de CMDFlash.

Detinem parametrii pentru aplicatii pentru un minim de 3000 de tipuri de masini.
Toate aplicatiile importate sunt testate si garantate de firma noastra.
In baza de date de pe site sunt afisate doar masinile care se preteaza la chiptuning.

Chiptuning / Dynotuning / Resoftare / Remapare / Optimizare

Bazandu-ne pe experienta acumulata in decursul a 10 ani de activitate, oferim aplicatii elaborate pe bancuri de proba si perfectionate efectiv pe strada. Suntem specializati mai ales pe motoarele Turbo Diesel, avand sistemul de injectie Common Rail, PD si Pompa rotativa ,prin urmare reusim sa oferim aplicatii la cerere cu puteri diferite.
Aplicatiile noastre le catalogam in functie de castigul de putere astfel:

 • Street Optim ( 25 – 35 HP )
 • Street Power ( 35 – 60 HP )
 • Street Performance ( 60 – 100 HP )
 • Race ( > 100 HP )
 • Custom
  (In limita posibilitatii, la cerintele clientului si pe responsabilitatea acestuia, oferim posibilitatea personalizarii aplicatiei. De exemplu : clientul doreste presiune mai mare in turbo cu 0.4 bar, avans cu 4 grade mai mare, cuplu mai mare la anumite turatii sau masina sa fie modificata doar intre 2500-5000rpm, limitator viteza ridicat, red line rpm ridicat,etc …)

Pentru mai bune performante putem monta KIT-uri de performanta , de la filtre de aer pentru o mai buna admisie, la seturi de bobine pentru o mai buna aprindere , la diverter-valve pentru a minimiza lag-ul si pana la sisteme TURBO / hibrid pentru cresteri de putere semnificative.

ATENTIE !

– Turbinele , filtrele, bobinele , valvele si accesoriile nu sunt incluse in pretul chiptuning-ului
– Acestea se comanda separat , in avans si se monteaza in momentul resoftarii
– Pretul acestora poate diferi in functie de motorizare sau an de fabricatie

Toate piesele si accesoriile folosite de noi sunt de inalta performanta , realizate de branduri de renume , omologate pentru fiecare motorizare in parte. Toate aceste produse le puteti gasi in magazinul online ALT Performance 🏁

Magazin Online Piese si Accesorii pentru Performanta

Ecotuning / Resoftare / Remapare / Optimizare

Multe persoane folosesc masini de capacitate mare / SUV-uri prin traficul urban sau fac multi km anual, de aceea oferim posibilitatea efectuarii operatiunii de ECOTUNING pentru reducerea consumului , a cheltuielilor si implicit a poluarii !

 • FULL – ECO cu o economie de combustibil de pana la 10%
 • ECO – POWER cu o economie de combustibil pana la 7%

Servicii auxiliare

  • eliminarea limitatorului de viteza maxima din soft (Vmax)
  • ridicarea limitatorului de ture din soft (RPM limit)
  • remedierea problemei pornirii la cald la motoarele TDI din soft
  • reparare de sisteme DPF / FAP / EGR / AdBlue
  • verificare km stocati in calculatorul motor la grupul vag TDI
  • verificare si corectie chiptuning existent pe masina
  • diagnoza computerizata cu Auto-Com, Vag-Com, Bosch